miércoles, 21 de noviembre de 2012

FIRA DEL COMERÇ: ARPAWEST

Després de l'aplaçament de la Fira del Comerç al carrer de la tardor, prevista a l'octubre per les previssions climatològiques adverses, els dies 23 i 24 de novembre torna una nova edició de la mostra del comerç de barri al Camp de l'Arpa.

Aquesta segona edició té per temàtica l'oest americà i acollirà tota mena d'activitats i animacions relacionades amb el llunyà far west, a més d'una variada mostra dels productes artesans arribats al barri i d'una representació ben nodrida de paredetes dels comerços associats a l'entitat i que exposaran els seus productes al carrer mentre duri la Fira.

L'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa té com a objectiu consolidar aquesta activitat com a element de visibilització per part del veïnat del comerç de proximitat i de la importància de fomentar aquest sector tan important per una ciutat.

La fira servirà a l'associació com a indret per presentar la fòrmula organitzativa comercial, l'Espai Comercial Obert (ECO Camp de l'Arpa), un pretexte per unir, organitzar i generar sinèrgies entre comerços, botigues i el món associatiu que els permeti ser més efectius i eficaços, sense que se'n generin grans despeses per ningú, en paraules del President de l'Associació, Joan Mani.

La celebració d'aquesta fira s'enmarca en la programació municipal de l'àmbit del comerç que, amb caràcter anual permet la realització d'activitats d'aquesta índole a la via pública, i compta doncs amb el suport del Districte de Sant Martí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITES A LA PÀGINA