jueves, 11 de octubre de 2012

ESPAI COMERCIAL OBERT CAMP DE L'ARPA


Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa presentem l'ESPAI COMERCIAL OBERT (E.C.O.) del Camp de l'Arpa, una iniciativa novedosa al barri que té per objectiu fomentar i donar coneixement a la varietat, riquesa i potencial del comerç de barri. Sense lligams econòmics abusius o d'excessiva burocràcia pels comerços, amb el potencial i la imaginació de gent compromesa, i amb la voluntat de fer gran el comerç del Camp de l'Arpa.


La nostra entitat, representativa del veïnat i els comerços de barri, permet de manera flexible, diversos nivells de col·laboració amb el mon comercial de proximitat, des dels comerços associats amb una voluntat de prendre part de la transformació de l'entorn, a les col·laboracions puntuals segons les activitats o tipus d'accions a desenvolupar.

La voluntat de la nostra associació és sumar potencial, des de la creativitat, participació o aportacions fixes o puntuals, a la recerca d'espais de col·laboració diferents, relacionats amb diversos sectors de la societat, que ens permetin fomentar el comerç de proximitat entre els veïns i veïnes.

La primera de les iniciatives comercials per apropar comerç de barri i ciutadania, la Fira de Comerç al carrer Arpawest presenta una mescla d'oferta de productes artesans i de comerços associats del barri, ambientació basada en l'oest americà, animació teatral, musical o balls de country en línia, entre d'altres.
Associació veins Camp Arpa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITES A LA PÀGINA