jueves, 26 de abril de 2012

CONSELL DEL COMERÇ. ABRIL 2012

Celebrat el primer Consell del Começ del Districte de Sant Martí de l'actual mandat municipal. Presidit pel Conseller en la materia, Josep Maria Bardés, la sessió, en la que assistírem diverses entitats de comerciants, eixos comercials i representants dels mercats del districte, va apropar-nos al llarg de dues hores diversos aspectes de rellevància pel col·lectiu comercial.

Un dels eixos més importants que es presentaren al consell va córrer a càrrec del Sr Albert González, Director de Comerç i Consum de l'Ajuntament de Barcelona qui va detallar els canvis més importants que afecten l'actual política de subvencions municipals per l'exercici 2012.

Informacions relatives a la prevenció i la seguretat al districte a càrrec de diversos representants del cosos de seguretat, les actuacions de suport a les activitats de comerç per part del districte o l'exposició del projecte de remodelació i millora del Mercat de Provençals a càrrec del sr Pere Xavier Sirvent, Cap de Projectes de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, centraren la resta del consell.

La sessió va servir per explicar, per part de la Divisió de Serveis Tècnics del Districte, la nova reestructuració de l'àrea i dels persones que la composen. Així, es presentà oficialment al Consell, Montserrat Palou, com a nova Tècnica de Comerç, qui va plantejar entre d'altres, la campanya El Comerç a les Escoles i va notificar l'adquisició de l'Ajuntament de torretes informatives per donar a coneixer els diversos eixos i associacions comerciants que en vulguin participar.

En el mateix àmbit de treball, va intervenir Helena Sarassa, tècnica encarregada de revisar els plecs i sol·licituds i va explicar les novetats en les peticions de materials i infraestructures, així com els plaços i tipologia de les activitats a realitzar quan les activitats tinguin per escenari l'àmbit públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITES A LA PÀGINA