jueves, 27 de septiembre de 2012

ESCOLTEM I DONEM VEU AL COMERÇ


Un dels eixos que la nostra entitat s'ha fixat potenciar més aquest exercici és l'àmbit comercial. El petit comerç, el de proximitat, aquell que constitueix la taula de salvació de moltes famílies en temps de crisi, es veu cada cop més malmés i afectat de ple pel moment actual.


Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa iniciem una campanya de reconeixement i difussió del comerç de proximitat del Camp de l'Arpa, de la seva riquesa, diversitat i varietat, i volem oferir quelcom al servei que presten a diari, al nostre barri.

Els comerços associats i que integren el teixit de comerços de la nostra entitat tenen ara l'oportunitat de participar de forma activa al pla de difussió comercial del Camp de l'Arpa que hem engegat des de l'entitat. Volem donar veu, mitjaçant diverses eines de comunicació al sector del petit comerç associat i aprofitem els recursos que ja tenim a l'abast.

L'enllaç de la imatge corporativa al blog, la participació activa a les activitats de Festa Major, amb la reedició del Dia del Comerç, amb activitats de foment comercial, animació de carrer, la plena participació al Consell de Comerç o la negociació per incorporar idees d'integració i progrés del comerç al districte, son un punt de partida sobre el que consolidarem d'altres iniciatives que aviat seran una realitat.

La presentació en societat de l'Espai Comercial Obert (ECO Camp de l'Arpa), la potenciació de les Mostres de Comerç al Carrer i la divulgació del comerç associat amb imatges, marcaran els reptes pel proper trimestre.

Ara, els i les comerciants que s'apropen a la nostra associació saben que disposen d'un vehicle més per difondre la qualitat, varietat i solidesa del comerç al barri.

Perque escoltem i donem veu al comerç de proximitat al Camp de l'Arpa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

VISITES A LA PÀGINA