jueves, 27 de octubre de 2011

EL COMERÇ EN FESTES


Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa hem volgut en la present edició de les Festes Majors del Clot i el Camp de l'Arpa, rendir un especial homenatge al mon del comerç de proximitat.

És per això que el dissabte 12 de novembre a partir de les 11h celebrarem a la cruïlla dels carrers Industria i Guinardó, un seguit d'actuacions, espectacles i mostres culturals, amb l'objectiu d'apropar el comerç de barri a la cultura encarnada per la festa major.

Entre d'altres val a destacar un espectacle de titelles, mostra de hip hop, taller de graffitti, balls i danses o la presentació al barri d'un nou espectacle organitzat pel DIR, mescla de ball aeròbic i danses llatines.

Al migdia, oferirem unes MIGAS POPULARS per a celebrar plegats la festa major al Camp de l'Arpa, a preus molt populars (1€) on demanem la màxima col·laboració dels veïns, veïnes i comerciants de la zona.

La jornada posarà el punt final amb diverses mostres de música en viu (jazz, músic a acapell o gospel) i la presentació en societat del cocktail Alchemika.

Us hi esperem.

VISITES A LA PÀGINA